Black Rose

Forum sojuszu "Brotherhood Of Black Rose"

Forum Black Rose Strona Główna -> Śmietnik -> Fuzja z aWA
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek  Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
Fuzja z aWA
PostWysłany: Śro 21:33, 25 Sty 2006
jo90
Gość

Witam wszystkich!
Jestem przedstawicielem akademii sojuszu Władza Absolutna
W imieniu mojego sojuszu zaproponowałem fuzję obu sojuszy gdyż mamy zbliżoną liczbę członków oraz punktów, a fuzja taka pozwoliła by stworzyć nowy jakościowo sojusz stojący wysoko w statystykach i liczący się na Uniwersum 28
Doszły mnie informacje że niektórzy z was mają obawy przed taką fuzją, więc śpieszę wyjaśnić że jeżeli by doszło do połączenia naszych sojuszy to w nowym sojuszu musiałoby się znaleźć miejsce dla WSZYSTKICH członków niezależnie od stopnia rozwoju i ilości posiadanych punktów (w historii aWA tylko raz się zdarzyło że usunęliśmy JEDNĄ osobę gdyż była nieaktywna ponad 2 tygodnie i nie odpowiadała na wszelkie prośby wyjaśnienia nieobecności). W aWA już obecnie znajdują się członkowie z punktami dużo poniżej progu przyjęć.
Graczy bardziej rozwiniętych zapewne zachęci możliwość przejścia (po przekroczeniu 45k pkt.) do sojuszu głównego, który obecnie znajduje się na 22 miejscu.
Wszelkie inne sprawy związane z fuzją są do uzgodnienia i jesteśmy otwarci na wszelkie wasze propozycje
Aby pokazać naszą dobrą wolę i szczere chęci uzgodniliśmy na razie podpisanie wszelkich paktów miedzy naszymi sojuszami i mamy jeszcze jedną propozycję:
- mamy przygotowane jedno miejsce dla waszego członka tak aby mógł wstąpić do nas na próbę, zobaczyć co i jak, zorientować się we wszystkim i wrócić do was żeby powiedzieć wam jak się sprawy mają u naś
To tyl
pozdrawiam
jo90[/url]
PostWysłany: Śro 22:05, 25 Sty 2006
jo90
Gość

P.S.
Przypomniało mi się jeszcze kilka spraw, macie wojnę z Zielono-Czarnymi więc skoro mamy pakty to postaramy się odwiedzać ich jak czesto to bedzie mozliwe, prosimy tylko o namiary wrogów jezeli takie posiadacie.
I jeszcze, żeby było wszystko jasne jeśli taka by była wasza wola dla członków waszej akademii też jest miejsce w aWA
Poza tym posiadamy jedno wolne konto z 9500 punktami, które ktoś z waszych członków mógłby przejąć.
To już chyba wszystko
Pozdrawiam
Fuzja z aWA
Forum Black Rose Strona Główna -> Śmietnik